Op het event

Betalen

Je kan op het evenement betalen met cash, Maestro/Bancontact of PayConiq.

Eten & Drinken

In onze bar kan je verschillende fris- en alcoholische dranken terugvinden. In onze foodcourt kan je terecht voor frietjes, burgers, pizza’s en koffie.

Eerste Hulp
Als je hulp nodig hebt kan je jezelf altijd aanmelden van de security of organisatie.
Gratis WC's
Op RetroDansant voorzien wij propere toiletten, die door ons gratis worden aangeboden. Ze worden steeds onderhouden door ons sanitair team, maar we verwachten dat ook jij het netjes houdt.
Indoor Event
RetroDansant vindt plaats in de hallen van Hangaar44 in Glabbeek. Hierdoor kan het evenement altijd doorgaan, ongeacht de weersomstandigheden. De Oldtimer parking en de foodcourt staat wel buiten.
Toegankelijkheid voor iedereen

Ook dit jaar nemen we een aantal maatregelen om ons evenement toegankelijk te maken voor rolstoelgebruikers. Er is een aangepast toilette en een parkeergelegenheid. Wens je gebruik te maken van deze voorzieningen, gelieve ons dan op voorhand een seintje te geven zodat we een parkeerplaats voor jou kunnen reserveren. Dit kan via ‘hello@fancyflamingos.be’. De begeleider van een rolstoelpatiënt krijgt gratis toegang tot het evenement.

Kinderen

Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen onder begeleiding van een ouder of voogd. Wij voorzien ook leuke kinderanimatie tijdens het evenement.

Openingsuren
Het evenement start om 12u ‘s middags. De optredens vinden plaats tussen 13u en 18u. De bonnetjesverkoop eindigt om 20u, ten laatste om 21u ontruimen we de zaal.